Zwembad aan huis

Zwembad aan huis?

Heb je altijd al een zwembad jij eigen woning willen hebben en heb je nu tevens de mogelijkheden om dit daadwerkelijk in werking te zetten? Het enige wat je nog rest te doen is het inschakelen van de specialist die dit voor je kan bewerkstelligen. Alleen wat voor soort zwembad kun je nemen? Waterwellness vertelt je er wat meer over.

Bouwkundig zwembad

Een bouwkundig zwembad wordt eigenlijk ook wel een betonnen zwembad genoemd. Dit zwembad is namelijk opgebouwd uit een metsellaag van beton of uit isotone blokken. Het fijne bij dit zwembad is dat je niet vastzit aan een bepaalde maat. Hierdoor ben je helemaal vrij in het bepalen van de vorm, diepte en afmetingen van het zwembad. Doordat je helemaal vrij hierin bent, biedt dit dus ook in een relatief kleine tuin de mogelijkheid om een zwembad op maat te nemen, zodat deze precies bij de tuin past. Afhankelijk van het budget kan er ook voor worden gekozen om het zwembad nog luxer te maken. Denk hierbij aan het toevoegen van extra opties als een jetstream of een Roos Zonneverwarmingssysteem.

Polyester zwembad

Een polyester zwembad staat over het algemeen wat meer bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Het fijne bij dit zwembad is dat er geen isolatie nodig is. Hierdoor kan het zwembad ervoor zorgen dat de watertemperatuur altijd zal schommelen tussen 28 en 30 graden celcius. Qua formaat is dit zwembad ook mogelijk om maat te laten maken. Afmetingen en diepte maken hierbij dus niet uit. Daarnaast is het bij een polyester zwembad ook mogelijk om bepaalde kleuren te kiezen. Wil je wit of juist een hemelsblauw zwembad, hierbij ligt de keuze helemaal bij jou.

Houten zwembad

Houd je van een houten interieur? Dan kun je er ook voor kiezen om een houten zwembad te nemen voor in je tuin. Daarbij je ook verschillende mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld dat het zwembad volledig in de grond zit of ook een stukje boven de grond. Deze hierbij is helemaal aan jou. Tevens worden deze zwembaden met een zogenaamde zwaluwsstaart opgeleverd. Deze zorgt ervoor dat de constructie extra aangespannen kan worden en alle gevaarlijke hoeken in het zwembad aanwezig zullen zijn, kindvriendelijker dan deze constructie wordt het niet.