bouwproducten

Woningbouwers opgelet: Deze bouwproducten zijn onmisbaar voor jouw woning

Ben jij bezig met de bouw van een nieuwe woning en ben je op zoek naar manieren om jouw woning nog beter te beschermen tegen weersinvloeden, intensief gebruik en andere factoren die schade en slijtage kunnen veroorzaken? Door bij de bouw van jouw nieuwe woning gebruik te maken van goede bouwbescherming kan jij jouw woning wapenen tegen slijtage en schade en worden veel problemen in de toekomst voorkomen. Wij hebben twee tips voor je op een rijtje gezet.

Alles voor sterke vloeren

Wil jij jouw nieuwe woning van een sterke, stabiele en betrouwbare vloer voorzien? Er zijn verschillende manieren om een cement- of betonvloer te versterken, maar één van de meest populaire manieren om een ondervloer te versterken is door de vloer van een laag epoxy te voorzien. Epoxy is een vloeibare kunststof die over een bestaande vloer kan worden gegoten. Epoxy versterkt de vloer en zorgt ervoor dat de vloer van een gladde, sterke beschermlaag wordt voorzien, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over vlekken en beschadigingen. Epoxy kan als topvloer gebruikt worden, waardoor je in ruimtes zoals de garage en de bijkeuken geen dure vloer meer nodig hebt. Wil jij jouw vloer versterken met epoxy? Kwalitatief hoogwaardige epoxy koop je bij een bouwbescherming webshop. Het assortiment van een bouwbescherming webshop bevat epoxy in diverse kleuren, waardoor er voor elke woning een passende vorm van epoxy verkrijgbaar is.

Een veilige kelder

Wordt jouw nieuwe woning volledig of voor een gedeelte van een kelder voorzien? Een kelder onder het huis laten aanleggen kent veel voordelen. Zo is er meer ruimte voor het uitvoeren van hobby’s, kan een kelder met behulp van een passende oprit zelfs als garage worden gebruikt en wordt de waarde van de woning aanzienlijk verhoogd. Om lang van de kelder te kunnen genieten is goede aanleg en goed onderhoud van groot belang. Een slecht onderhouden kelder kan na verloop van tijd vochtproblemen krijgen, waardoor het niet meer veilig is om de kelder te gebruiken. Voor het onderhoud van de kelder zijn vandaag de dag speciale bouwstoffen verkrijgbaar. Zo zijn er producten verkrijgbaar die vocht uit de muren houden en is het mogelijk om onderhoudspakketten te bestellen waarmee je lekkage kunt voorkomen. Door bij de bouw van jouw nieuwe woning je goed te verdiepen in de verschillende onderhoudsproducten kunnen veel kelderproblemen voorkomen worden en kan jij jarenlang onbezorgd van jouw kelder genieten.