soorten verhuisdozen

Welke soorten verhuisdozen zijn er?

Er zijn veel toepassingen voor mobiele dozen voor het verpakken en verplaatsen van huishoudelijke artikelen. Denkt u aan een doos om te verhuizen, dan denkt u misschien meteen aan het handige formaat, met de bodem makkelijk in elkaar te vouwen. Dit is een veel gebruikte standaard-verhuisdoos, maar deze kent ook veel beperkingen. Daarom zijn er andere soorten boxen. Wij leggen u de mogelijkheden uit! Er zijn de volgende soorten verhuisdozen: Standaard-verhuisdozen, Garderobedozen, en emigratie verhuisdozen.

Garderobe Verhuisdozen

Bent u al bekend met het concept van een garderobe verhuisdoos? Dit is ook gemaakt van karton, maar het kan voldoen aan uw belangrijkste behoeften aan slimme kleding. De kleding kan aan de doos worden gehangen. Hierdoor blijft de kleding kreukvrij totdat ze weer netjes in de kast hangen. Is dat lastig?

De emigratie-verhuisdoos

De emigratie verhuisdoos wordt ook wel de barreldoos genoemd. Hierdoor bent u direct bewust van het doel van deze doos: Verpak een groot aantal artikelen in één doos. De normale doos kent veel beperkingen, voornamelijk vanwege de grootte van de box. De afmeting van de tonendoos is 460 x 460 x 620 mm. Hierdoor is de box ruim 3 keer zo groot als een normale doos. Zeer geschikt voor het verpakken van grote objecten met een laag gewicht.

De standaard verhuisdoos

Dankzij het karton is dit een zeer stevige doos met een maximaal draagvermogen van maximaal 25 kg. U moet ze zelf inklappen, maar door het automatische sluitsysteem is dat heel gemakkelijk. Na het vouwen de doos vullen en voorzien van een etiket. Zo weten onze verhuizers uw spullen direct naar de plek in uw woning te brengen!

Conclusie

Dus, heeft het nut om van soort doos te veranderen? Ja, zeker wel! Het kan namelijk het verschil maken tussen een stressvolle en een succesvolle verhuizing. Het maakt een stuk meer uit dan u denkt. Standaard-verhuisdozen krijgen in principe alles mee, maar u hebt ook een hoop beperkingen die er soms voor zorgen dat verhuizen een stuk moeilijker wordt. Om uw opslag spullen veilige te kunnen vervoeren

Moet u het voor zichzelf makkelijk gaan maken? Dan is het zeker te overwegen om eens te kijken naar andere soorten dozen. Want, de doos is belangrijker dan u denkt!