seniorenbed

Wat is er anders aan een seniorenbed?

Er zijn heel veel verschillenden soorten bedden op de markt vandaag de dag, welke soorten bedden zijn er allemaal, wat zijn de populairste in de markt en op welk vlak onderscheiden ze zich van een normaal bed? In dit blog proberen we je zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vragen in de hoop dat je er wat mee kan. En in het meest gunstige scenario kom je erachter welk bed er echt geschikt is voor jou omdat het bed hier in de tekst staat.

Kingsize bed

Misschien wel het bekendste uit het rijtje speciale bedden is het kingsize bed, iedereen heeft er wel eens van gehoord of over gedroomd dat hij of zij er eentje had. De populariteit van dit bed is natuurlijk volledig te danken aan de grootte van het slaapoppervlak. Het matras is een stuk breder omdat de bodem van het bed dat ook is natuurlijk. Hierdoor heb je aan beide kanten een stuk meer ruimte om te liggen. Dit is heerlijk al hier behoefte aan is in de relatie bijvoorbeeld als jullie beide wild slapen.

Twijfelaar

Een twijfelaar is een bed formaat dat tussen het 1 persoons en het 2 persoons bed in zit dit bed wordt vaak gebruikt door mensen die het 2 persoons bed te groot vinden en het 1 persoons bed te klein. Een andere reden kan ook zijn dat er geen ruimte is voor een 2 persoonsbed in de slaapkamer dus dat er daarom maar een tussenmaat gezocht moet worden. 

Senioren bed

Een seniorenbed is ook een bekend aangepast of beter gezegd een niet doorsnede bed, het bed wordt vaak gebruikt door mensen op leeftijd. Dit heeft een aantal redenen waarom juist mensen op leeftijd dit bed gebruiken en waarom het dus seniorenbed heet. het bed wordt door senioren gebruikt omdat het een makkelijker bed is voor mensen die moeilijk in of uit bed kunnen komen bijvoorbeeld. Het bed is precies op een makkelijke hoogte afgemeten zodat er makkelijk in en uitgestapt kan worden door mensen die minder mobiel zijn. Dit heeft een hoop voordelen natuurlijk en daarom wordt het veel gebruikt door deze leeftijdsgroep of door zorginstellingen die het leveren aan deze leeftijdsgroep. 

Voor meer info over speciale bedden kijk dan even op De Suite