lichtkoepel

Waarom je een plat dak lichtkoepel nodig hebt

Meer daglicht en frisse lucht binnen je woning of schuur of leefomgeving met een plat dak? Dan komt een lichtkoepel als geroepen. Ontdek de vele mogelijkheden van licht, lucht en ventilatie.

Lichtkoepels zijn niet alleen toepasbaar bij schuine daken of plafonds. Ook bij platte daken kunnen lichtkoepels geïnstalleerd worden. En wat een groot verschil kan dat maken. Donkere ruimtes zonder daglicht worden ineens natuurlijk verlicht en laten de zonnestralen door. Je hoeft daardoor ook niet meer zo gauw het licht aan te doen en dat bespaart weer op energiekosten. En niet te vergeten: wat denk je van een betere ventilatie? Minstens net zo belangrijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sfeer die een lichtkoepel uitstraalt en de ruimte een luxueuze uitstraling geeft. Een lichtkoepel plat dak levert eigenlijk alleen maar voordelen op.

Bouw-Handel: het juiste adres

Zoek je een voordelige aanbieder van lichtkoepels voor platte daken dan kom je al gauw uit bij Bouw-Handel.nl. Hier kun je online eenvoudig een lichtkoepel voor een plat dak bestellen. Niet alleen voor in huis, maar ook zeer handig als u meer licht wilt in een aanbouw, schuur of bedrijfsruimte. Er is volop keuze. Denk bijvoorbeeld aan ronde lichtkoepels, vierkant lichtkoepels die je zelf kunt samenstellen of lichtkoepels die open kunnen gaan en extra ventileren. Iedere dakkoepel wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Lichtkoepel plat dak

Het aanbod van Bouw-Handel.nl bestaat onder andere uit complete lichtkoepel sets met dakopstand en losse lichtkoepels zonder dakopstand. Zo verspreidt het licht zich makkelijk over de ruimte. Ook kan er naar wens ventilerende dakkoepels worden geleverd. Net zoals dakkoepels met een dakbetreding of megatube daglichtbuizen. Keuze volop dus. Wilt u de ruimte ook goed geïsoleerd hebben? Geen probleem. Bouw-Handel levert ook de beste isolerende lichtkoepels met diverse mogelijkheden. Denk aan extra isolerende koepels of zelfs lichtkoepels met HR ++ glas.