kunstplanten

Waarom er steeds meer vraag is naar kunstplanten

Waarom is iedereen ineens fan van kunstplanten? Is het gemakzucht of heb je geen groene handen. Ze zijn namelijk niet net zo mooi als echte planten, want je ziet duidelijk het plastic glimmen zou je zeggen. Toch is dit niet het geval, want bij Easyplants kun je kunstplanten kopen terwijl deze er gewoon uitzien als normale, echte planten. 

Kunstplanten

Heb je geen groene vingers? Dat kan en het geeft helemaal niks. Speciaal voor jou bestaan er dan ook kunstplanten. Deze hoef je geen water te geven en ook niet over te potten wanneer ze te groot worden voor in het potje waarin jij bedacht had dat het mooi kon blijven staan. Ze zijn ook niet van echte planten te onderscheiden, ja misschien als je van dichtbij er een tijdje naar staat te kijken. Maar dat doet niemand toch? 

Waarom?

Waarom is iedereen dan ineens zo’n fan ervan? Nou, dan heb je hier een aantal redenen waarom:

  1. Ze gaan niet dood. Scheelt je dus onwijs veel geld wanneer je elke keer een nieuwe moet kopen.
  2. Geen onderhoud. Handig wanneer je niet vaak thuis bent, of er gewoon geen zin in hebt.
  3. Geen last meer van allergieën. Zelfs je huisdier zal geen allergie meer hebben voor een plant.
  4. Snel en praktisch. Het enige wat je hoeft te doen is er één kopen, vervolgens op een mooi plekje neer te zetten en er lekker van gaan genieten.
  5. Niet te onderscheiden van echte planten. Tegenwoordig zien ze er gewoon echt uit en niet meer zo plastic als voorheen.

Waar zet je het neer?

Een kunstplant staat niet alleen leuk in je woonkamer, maar kan ook prima in je slaapkamer en zelf creëert het sfeer wanneer je er eentje op je kantoor zet. Kunstplanten heb je in alle soorten en maten en zo zit er voor iedereen dus wel iets tussen wat je mooi vind. Maar waar laat je nou zo’n plant? Een klein plantje staat leuk op de vensterbank, maar ja, een grote plant past daar natuurlijk niet. Je kan hem dan ergens achter een stoel of bank zetten omdat je dan zo die lelijke pot niet waar hij in staat, maar daar is een oplossing voor zodat je hem ook op een andere plek kunt zetten waar de plant helemaal zichtbaar is. Kijk dan is naar een plantenmand, zo kijk je niet elke keer tegen die standaard pot aan én je hoeft het dan ook niet helemaal ergens achteraan te zetten waar je precies dat stukje dan niet ziet.