industriële interieurstijl

Waarom de industriële interieurstijl zo populair is

Je ziet het ineens overal, de industriële stijl in bijna elk nieuw huishouden. Je ziet het vooral vaak bij de wat jongere stellen die net een huis gekocht hebben, of degenen die net hun huis verbouwd hebben en een heel nieuw interieur willen. Maar waarom zie je dan ineens dat iedereen qua interieurstijl industrieel heeft?

Industrieel

Waar de industriële stijl vandaan komt, zegt aan de naam eigenlijk al bijna genoeg. De stijl is geïnspireerd op de fabrieksarchitectuur van de 19e en 20e eeuw. Waaraan je het kunt herkennen? De diverse materialen en kleuren die gebruikt worden geven jouw interieur niet alleen een rauwe en stoere, maar ook moderne uitstraling. De materialen die ervoor worden gebruikt zijn ruw en robuust, en er komen functionele elementen in terug. Accessoires zul je over het algemeen niet zo vinden omdat dit niet echt past bij het industriële. Toch kun je er zelf voor kiezen, wanneer je dit mooi vind, om toch wat kleine accessoires te gebruiken. 

Switchen van interieur

Ben jij je oude interieur zat en wil je wel eens wat nieuws? Je kan hierbij in dezelfde stijl blijven, dit is natuurlijk vertrouwt en je weet al bijna zeker dat je het mooi vind of dat het goed in de smaak valt. Ook kun je beslissen om eens iets heel anders te doen. Denk hierbij aan het veranderen van stijl, bijvoorbeeld switchen naar een industrieel interieur. Tegenwoordig erg populair bij iedereen en het geeft ook gelijk een moderne touch aan je woning. Wanneer jij dus wilt switchen, maar je weet niet goed waar je dan je meubels moet kopen of je wilt gewoon een kijkje nemen naar de industriële stijl, kijk dan eens bij Mister Tafel. Zij bieden jou een aantal industriële meubels aan, dus wellicht dat je hier wat uitkiest voor je nieuwe interieur.

Nieuwe meubels

Ben je eruit welke stijl je wilt doorvoeren en welke meubels daarbij horen? Het is natuurlijk niet onbelangrijk om in je woonkamer een bank te hebben om lekker op te zitten wanneer je een zware dag op je werk hebt gehad. Ook is het hebben van een eettafel een must, waar moet je anders zitten met het avondeten? Mister Tafel heeft een brede collectie aan verschillende eettafels, die ook nog eens passen bij het industriële interieur. Wat wil je nou nog meer? Om jouw ideale look te creëren, biedt Mister Tafel daarom ook aan jou de kans om zelf je tafel uit te zoeken. Dit kan door middel van de onderstellen te combineren met de tafelbladen.