mobiele windscherm

Vrij uitzicht én beschut zitten achter je mobiele windscherm

Woon jij in een vrijstaand huis met grote tuin en vrij uitzicht op het omliggende landschap? Wat moet het dan heerlijk zijn om tijdens de lunch of na een lange werkdag op je terras te zitten en te genieten van het warme weer en het weidse uitzicht. Wordt het comfort in je tuin beperkt door de wind, waardoor het net te kil aanvoelt, dan zit je liever beschut in een windvrije hoek. Laten wij de oplossing hebben om te genieten van de vrije ruimte én het zicht in de verte, met het mobiele windscherm van Koopjewindscherm.nl.

Van iedere hoek in je tuin genieten, terwijl je altijd uit de wind blijft?

Onze mobiele windschermen hebben het grote voordeel dat ze verrijdbaar zijn. Dus waar je ook in je tuin wilt zitten en van welke kant de wind komt, je kunt comfortabel uit de wind blijven. En dat zonder dat het uitzicht je wordt ontnomen. Een flinke wind zal de mobiele windschermen niet van hun stuk brengen door het stabiele ontwerp en de kwaliteit van het materiaal. Wil je een mobiele windscherm dat past bij de stijl van je tuin? Bij ons heb je keuze uit diverse materialen, zoals strak roestvrij staal in een mooie antracietkleur of warm hardhout.

Het mobiele windscherm verkrijgbaar in diverse maten

De mobiele windschermen in ons aanbod zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt voldoende hebben aan een windscherm met een enkel paneel. Of je tuin is dusdanig gelegen dat je pas met een mobiele windscherm van vier panelen het effect zult opmerken. De mobiele windschermen bestaande uit twee of meer panelen zijn aan elkaar verbonden met scharnieren, waardoor je het windscherm in een hoek kunt plaatsen. Bestel je meer windschermen, dan heb je bovendien de mogelijkheid om de wind van meer kanten af te weren.
Niet alleen in de achtertuin is het mobiele windscherm geschikt als beschutting tegen de wind. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • Ben je ondernemer en heb je een terras dat iedere avond vol zit? Hou je gasten dan uit de wind met onze mobiele windschermen.
  • Een buitenterras bij een strandtent wordt voortdurend blootgesteld aan de wind. Of het nu gaat om een zachte zeebries of een flinke strandwind, de mobiele windschermen van Koopjewindscherm.nl bieden je gasten net wat meer comfort.

Het mobiele windscherm voor in jouw tuin gevonden?

Als jij in de zomer achter een mobiele windscherm wilt genieten van je tuin en van het uitzicht, heb je bij ons keus uit verschillende opties. Bepaal het formaat dat je nodig hebt en kies het materiaal dat past bij jouw tuin. Wil je bijvoorbeeld een mobiele windscherm van RVS met een omlijsting om het glas, zodat je uitzicht niet beperkt wordt? Of kies je voor een volledig glazen windscherm, waarmee het uitzicht over het landschap nóg beter tot zijn recht komt. Bovendien hebben we in ons assortiment ook mobiele windschermen die ondersteund worden door mooie bloembakken. Zo beschut je je tuin niet alleen tegen de wind, je kleedt die ook extra aan met prachtige bloemen en planten. Op welke manier jij uit de wind wilt zitten én in je tuin wilt genieten, dat kan het best met de mobiele windschermen van Koopjewindscherm.nl. Neem eens een kijkje in onze webshop en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.