opblaasbaar bubbelbad

Ultiem ontspannen in een opblaasbaar bubbelbad

Bubbelbaden zijn de laatste maanden helemaal hot, en dat is niet zo gek. Want wat is er nu fijner dan heerlijk bubbelen in je eigen tuin of op het balkon? Helemaal handig zijn de opblaasbare bubbelbaden, die zijn zo opgezet en als het moet ook zo weer opgeruimd. Waarom dit hot item zo fijn is? We vertellen je er graag meer over.

Laten we bij het begin beginnen: de oorsprong van het bad met bubbels. Begin 20e eeuw bedachten de broers Jacuzzi een apparaat dat water en lucht in beweging bracht in de badkuip. Ze deden dit omdat ze reumatische klachten van een familielid wilden verlichten. Met deze constructie werd de basis gelegd voor de massagejets in verwarmde bubbelbaden zoals we die nu kennen.

Bubbelplezier voor iedereen

We zijn inmiddels heel wat verder dan de constructie waar het allemaal mee begon. Zo is er nu ook een opblaasbaar bubbelbad. Super handig als je geen ruimte hebt voor een vast bad en het is nog een budgetvriendelijke optie ook. Vergis je niet: met een opblaasbare versie doe je echt geen concessies op het gebied van luxe. De keuze is namelijk reuze. Of je nu op zoek bent naar een kleiner bad of een grotere variant met alle toeters en bellen – het kan allemaal.

Opblaasbaar bubbelbad met ledverlichting

Wil je je relaxmomentje in je opblaasbare bubbelbad in eigen tuin een extra dimensie geven of er juist een feestje van maken? Kies dan voor een bubbelbad met ledverlichting. Neem bijvoorbeeld de Lay Z Paris van Bestway. Deze is niet alleen ruim en super comfortabel, de lampjes kun je instellen in zeven verschillende kleuren. En omdat een bubbelbad natuurlijk om relaxen gaat, zit er ook gewoon een afstandsbediening bij. Wel zo handig ?

Ultiem relaxen in je eigen spa

Wist je dat je van een opblaasbaar bubbelbad ook heel eenvoudig je eigen spa kunt maken? Er zijn verschillende geuren en oliën beschikbaar die je aan het water toe kunt voegen. Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen met de geur van rustgevende lavendel of je midden in een bos wanen met de warme geur van naaldbomen. Een complete wellness ervaring dichtbij huis, wie wil dat nu niet?

Eigenlijk is de vraag dus: waarom géén opblaasbaar bubbelbad? Wij weten het zeker: over dit fantastische product ga je nog jaren goede dingen horen.