Redenen om foto’s toe te voegen in je woning

Redenen om foto’s toe te voegen in je woning

Het ophangen van foto’s in huis is zo belangrijk, maar wordt vaak nog overgeslagen. Hieronder zetten wij een aantal redenen op een rijtje waarom het zo leuk is om foto’s op te hangen in je prachtige woning!

1. Persoonlijkheid

Foto’s toevoegen in je woning zorgt ervoor dat je interieur meer persoonlijkheid uitstraalt! Zo geef je je inrichting echt je eigen draai. Je hoeft niet alleen maar foot’s van jezelf of je dierbaren op te hangen. Hou je van fotograferen of schilderen? Hang je eigen werk op! Wat is er persoonlijker dan je eigen gemaakte werk aan de muur?

2. Levendigheid

Als je foto’s met daarop personen, dieren of planten afgebeeld, op hangt of in een lijstje neer zet, zorgt dit voor levendigheid in je woning. Deze drie elementen staan namelijk voor leven en levendigheid! Dus foto’s ophangen zorgt voor meer leven in je ruimte en dat zorgt natuurlijk ook voor meer gezelligheid! Hoe meer hoe beter zeg ik altijd maar :).

3. Eye catcher in de ruimte

Als je er voor kiest om je foto op groot formaat af te drukken, creëer je een echte eye catcher in de ruimte! Er zijn tegenwoordig allerlei opties om je foto af te drukken, zoals bijvoorbeeld op canvas, RVS of je kunt zelfs je foto op hout afdrukken. Een foto op hout geeft meteen een industriële twist aan je ruimte. Zoals bij reden 1 al benoemd is, hoef je natuurlijk niet perse jezelf of gezin op groot formaat af te drukken. Druk je eigen gemaakte foto af op hout in een groot formaat en laat je eigen werk schitteren!

4. Dierbare herinneringen

Wanneer je foto’s in een album zitten zul je er niet zo vaak naar kijken als wanneer je ze op hangt in je woning. Je wordt zo dagelijks omringt met je dierbare herrinneringen die je hebt beleefd met vrienden of familie, of misschien wel alleen! Het is toch zonde van deze herrinneringen als ze weggestopt worden in een album. Hang ze daarom lekker in je trappengat of gang. Mag je meteen je leukste vakantie verhalen delen met je gasten die over de vloer komen, wie wil dat nou niet!