plaatselijke makelaar

Plaatselijke makelaar en de absolute meerwaarde hiervan

Het hoeft geen betoog te hebben dat het inschakelen van een goede en professionele makelaar voor de verkoop van je woning zeker aan te raden is. Niet alleen kent een makelaar de kneepjes van het vak om je woning binnen een redelijke termijn en tegen een goede prijs verkocht te krijgen. Maar een makelaar is ook de expert als het aankomt op alle formaliteiten die moeten vervuld worden. Wat levert het inhuren van een plaatselijke makelaar je nou op als extra voordeel? We leggen het je uit.

Een plaatselijke makelaar heeft grondige kennis van de omgeving

Plaatselijke makelaars bieden het grote voordeel dat ze vertrouwd zijn met de buurt waarin je woning gelegen is. Als we het hebben over de vraagprijs en de troeven, zijn zij uitstekend geschikt om je woning correct in te schatten en om van deze voordelen gebruik te maken bij het op de markt zetten van je huis. Kennis van de buurt in combinatie met ervaring en vakkennis zorgen voor een fijn proces bij het verkopen van je huis. Bijvoorbeeld een Amsterdamse makelaar, zal minder verstand hebben van de buurt als jouw huis in Leerdam staat. Het is dan aan te raden om een makelaar in de buurt van Leerdam in te schakelen, zoals Van Der Brugge makelaardij of een andere plaatselijke makelaar.

Vertrouwen is de sleutel tot succes

Zowel voor jou als voor potentiële kopers is de vertrouwensband met de makelaar van groot belang. Wanneer je beroep doet op een plaatselijk kantoor is de kans groot dat het contact persoonlijker zal zijn en dus meer vertrouwen zal opwekken. Dit type makelaar behandelen ieder dossier met de grootste zorg en dit voor zowel de verkoper als de koper. Het contact is informeler en de toon is minder zakelijk.

De troeven van jouw woning

Om de kans op een snelle, vlotte en correcte verkoop te verhogen, is het zaak jouw woning onder de aandacht van een breed publiek te brengen op een aantrekkelijke manier. Ook hier bieden lokale makelaars een grote troef, zij weten als geen ander wat de beste kanalen zijn om lokaal je woning aan te bieden. Na een eerste bezoek waarin alle details worden besproken, volgt de verkoopstyling om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor veel potentiële kopers. Zowel voor de online advertenties als voor de plaatsbezoeken is dit van onschatbare waarde en zal dit je vast en zeker een groot voordeel opleveren.

Wens je je woning te verkopen? Kies dan voor een lokale makelaar en laat je overtuigen van hun meerwaarde.