design hanglamp

Op zoek naar unieke design verlichting? Kijk eens naar een design hanglamp!

Voor de echte designliefhebber zijn luxe woonaccessoires een must have. Een kunstwerk aan de muur, een design hanglamp of op een mooi bijzettafeltje zijn immers vaak echte eyecatchers in huis.

Voeg luxe woonaccessoires toe aan jouw interieur!

Geef je interieur een eigen stijl met unieke woonaccessoires. Hiermee geef je de huiskamer of andere vertrekken in huis een leuke twist en zo kun je je interieur een persoonlijke draai geven. Waar op te letten bij aanschaf van luxe woonaccessoires? Zoek allereerst naar plekken in de vertrekken waar ruimte is voor een mooie accessoires zoals verlichting, spiegels, kunst of een meubel. Een lege plek of een donkere hoek is een prima plek om op te lichten met een opvallend item aan de muur of door juist een donkere hoek te verlichten met design verlichting. Zo wordt die dode hoek opeens een bijzondere, verlichte hoek met een mooie lamp als eyecatcher en zo zorg je er tevens voor dat de ruimte groter lijkt.

Bijzondere verlichting

Bijzondere verlichting in het interieur is wellicht een van de meest belangrijke woonaccessoires om te gebruiken in een interieur. Behalve dat ze licht geven, is dergelijke verlichting vaak ook mooi en een kunst item op zich. Ben je op zoek naar design verlichting? Ga dan eens op zoek naar lampen van bekende ontwerpers. Deze zijn vaak uniek en hebben daardoor een bijzondere uitstraling. Er zijn lampen en verlichting in allerlei stijlen verkrijgbaar, van modern tot klassiek en van retro tot industrieel. Een greep uit de voorbeelden van luxe design verlichting is bijvoorbeeld de Hayworth lamp, een tijdloze en unieke lamp met de hand gemaakt en ontworpen door niemand minder dan interieurdesigner Eric Kuster wiens vakmanschap, oog voor schoonheid en creatieve visies laat uitkomen in luxe woonaccessoires.

Hang kunst aan je plafond

Als je weinig lege plekken in huis hebt voor een staande lamp of een aan de muur, overweeg dan eens een design hanglamp. Deze neemt weinig ruimte in en maakt doorgaans een vertrek hoger lijken. Denk aan een originele design hanglamp voor boven de eettafel in de keuken, woonkamer of in andere ruimtes. De Engelse designer Tom Dixon heeft populaire en aparte design hanglampen, net zoals het Deense supermerk Louis Poulsen. Vragen als ‘welke lamp past het beste bij mijn inrichting?’ of ‘kies ik juist een neutrale design hanglamp of een hele opvallende?’ zijn veelvoorkomende vragen. Het antwoord is heel persoonlijk. Ga na wat je het mooiste vindt, maar vooral ook wat het beste bij het interieur past. Soms kan een hele opvallende lamp een versterkte uitstraling geven waar je zo op zoek naar bent.