meubelen van Bert Plantagie

Oneindig combineren met de meubelen van Bert Plantagie

Als jij ervan houdt om je eigen interieur samen te stellen en er echt iets unieks van te maken, dan mogen de meubelen van Bert Plantagie niet aan je voorbij gaan. Dit echt-Nederlandse merk biedt eigentijdse en tijdloze meubelen aan en deze zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen. Hout, leer en verschillende soorten stoffen worden gecombineerd en tot een eenvoudig maar schitterend meubelstuk gemaakt. En het mooie van de meubelen van Bert Plantagie is dat jij alle mogelijkheden aangeboden krijgt om ze tot in de puntjes te perfectioneren.

Bert Plantagie werkt met Nederlandse designers

Dit Nederlandse meubelmerk werkt met een aantal Nederlandse designers, maar de collectie is duidelijk één geheel. Deze designers werken nauw met elkaar samen en hebben een passie voor hun werk en voor het merk. Bert Plantagie produceert onder andere kasten, eetkamerstoelen en –tafels, fauteuils, banken en dressoirs en deze zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en eigenzinnig vormgegeven. Door voor dit meubelmerk te kiezen haal je echt bijzondere meubels in huis.

Oneindig combineren

Bert Plantagie onderscheid zich van de rest doordat ze je zelf de mogelijkheid geven je meubels samen te stellen. Dat begint bijvoorbeeld door meer dan 100 kleuren aan te bieden als je een stoel wilt kopen en ook het materiaal kies je zelf uit. Vervolgens bepaal je de hoogte van de rug- en armleuning, het onderstel dat je wilt laten plaatsen en zelfs de stiksels. Er worden per meubelstuk verschillende opties aangeboden, maar je bent in staat om een meubelset samen te stellen die past bij je eigen smaak en behoeften. Daarnaast kun je zo ook één Bert Plantagie meubelstuk kopen en deze perfect laten aansluiten bij wat er al in je woonkamer staat. De mogelijkheden zijn eindeloos en wil je een poot van een ene collectie en een materiaal uit een andere collectie, dan is dat ook geen probleem. Bij Bert Plantagie geven de ontwerpers de assist en maak jij de goal.

Het Bert Plantagie Quick Programma

Het is niet meer dan logisch dat het bij sommige meubelen wat langer duurt om ze te leveren, want als ze zo veel mogelijkheden aanbieden is geen enkel meubel hetzelfde. Het is duidelijk dat jouw meubelstuk het wachten meer dan waard is, maar als je sneller wilt, dan is er het Quick Programma. Met dit programma bestel je de best verkopende eetkamersets met een snellere levertijd. Deze hebben een schitterende grijze en zwarte kleurstelling en passen perfect in elk interieur. Daarnaast bieden ze ook weer een aantal opties aan met betrekking tot het materiaal en de uitvoering. Kun je niet op je eetkamerset wachten, dan heeft Bert Plantagie ook daar een oplossing voor gevonden.

Bekijk en probeer het zelf in een showroom

De beste manier om de meubelen te bewonderen en samen te stellen, dan bezoek je een showroom. De medewerkers daar weten exact wat de mogelijkheden zijn en helpen je bij het vinden van het ideale meubelstuk. Met deze Nederlandse ontwerper maak je jouw interieur dit keer echt speciaal.