Muren spuitwerk is mooier dan witten

Muren spuitwerk is mooier dan witten

Er worden tegenwoordig veel nieuwbouwhuizen opgeleverd in Nederland. Het is iets waar je als eigenaar van de woning maanden naar kan uitkijken, het moment dat je dan eindelijk de sleutel krijgt. Toch moet er op zo’n moment vaak nog veel gebeuren. De vloeren moeten gelegd worden, de keuken moet gezet worden, en ook niet onbelangrijk, alle muren en plafonds moeten waarschijnlijk nog geverfd worden. Er zijn een paar opties waar je voor kunt kiezen. Je doet het zelf of je laat het doen. En als je het laat doen, laat je dan rollen of laat je het spuiten? Wij zouden voor dat laatste gaan en dit is waarom:

Voordelen verf spuiten

Het laten spuiten van de ruimte is een hele verstandige keuze, omdat het meerdere voordelen met zich meebrengt. Allereerst is dat de kwaliteit van de afwerking. Omdat je met een airless spuitmachine enorm nauwkeurig verf kunt spuiten heb je op elke plek van de muur of plafond een prachtige afwerking. Geen banen of strepen, maar overal een strakke laag verf. Daarnaast is de prijs van muren laten spuiten erg interessant. Een verfspuiter is minder uren bezig dan een schilder met roller en kwast, en rekent daardoor minder uren aan je door.

Prijzen airless spuitwerk

Een verfspuiter kan het hele proces voor je uit handen nemen. Van het schuren van de ondergrond, het afplakken van de hele ruimte en het opruimen van de hele boel na het spuiten. Zo heb je zelf geen omkijken naar het verven. Prijzen airless spuiten zijn vaak lager dan het laten schilderen van je muren en plafonds. De prijs per vierkante meter ligt tussen de € 7 en € 9, afhankelijk van het aantal vierkante meters dat je laat spuiten.

Kies je hiervoor, dan weet je zeker dat je een prachtig eindresultaat tegen een scherpe prijs krijgt. Indien gewenst kun je vooraf met de verfspuiter de ruimte goed bekijken, zodat je niets over het hoofd ziet en samen kunt kijken naar hoe je het mooiste resultaat krijgt.