tips ideale thuiswerkplek

Met deze tips richt je de ideale thuiswerkplek in

De populariteit van thuiswerken zat de laatste jaren al flink in de lift, echter heeft het coronavirus daar nog een schepje bovenop gedaan. Een van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden was thuiswerken indien mogelijk. Naar verwachting zullen veel mensen meer thuis willen werken.

Een goede thuiswerkplek is essentieel voor thuiswerkers. Een dagje werken aan de keukentafel is nog wel te doen, maar als je meer dan 20 uur per week werkt aan de keukentafel dan is de kans op lichamelijk klachten erg groot. Daarom is een goede werkplek enorm belangrijk. Het belangrijkste meubilair voor op je thuiswerkplek is de bureaustoel en het bureau.

Creëer een gezonde werkplek

Op kantoor is het kantoormeubilair goed afgesteld volgens de Arbowet richtlijnen. Dit zorgt ervoor dat je werkt in een gezonde houding, waardoor lichamelijke klachten worden voorkomen. Thuiswerkers vergeten nog wel eens hoe ontzettend belangrijk dit is. Een goede thuiswerkplek biedt zo enorm veel voordelen voor je gezondheid en productiviteit. Het belangrijkste van je werkplek is het meubilair. Kies dan ook altijd voor een ergonomische bureaustoel en een verstelbaar bureau. In de webshop van OfficeCity vind je een ruim aanbod kantoormeubelen.

Ergonomische bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel is een absolute must als je regelmatig thuis werkt. Deze bureaustoelen kunnen volledig op je lichaam afgesteld worden. Zo kan je zorgen voor een goede rugsteun, de juiste stoelhoogte en de armleuningen op de perfecte hoogte om comfortabel in een gezonde houding te werken. Een goed ingestelde bureaustoel voorkomt rug- en nekklachten.

Verstelbaar bureau

Een bureau dat je op de juiste hoogte kunt instellen is enorm belangrijk om in een gezonde houding te kunnen werken. Comfortabel en zonder lichamelijke klachten kunnen werken zorgt ervoor dat je productiever bent. Tegenwoordig kiezen ook veel mensen voor een zit sta bureau, hieraan kan je zowel zittend als staand werken. Deze afwisseling is enorm goed voor je lichaam.