woning snel verkopen

Je woning snel verkopen doe je zo

Snel je huis verkopen, doe je met deze tips.  Het is erg belangrijk dat je jouw woning op de mooiste manier presenteert om hem te verkopen. Een modern rustig en mooi interieur verkoopt eerder dan een rommelig, niet bij elkaar passend en slordig interieur op een foto. Ook is het van belang dat je goede professionele woning foto’s maakt of dat laat doen door een woningfotograaf. Goede foto’s zorgen naast een goede uitstraling er ook voor dat alle vertrekken in de woning goed zichtbaar zijn. Mensen kunnen precies zien wat ze kunnen verwachten en komen zo niet voor verassingen te staan. Ook de indeling en de buitenkant van de woning is op die manier goed zichtbaar. Daarnaast is een commerciële goed verkopende tekst met belangrijke kenmerken van de woning eveneens zeer essentieel. Je bent hier wel even mee bezig maar op deze manier verkoop je jouw woning veel sneller dan dat je dit niet zou doen.

Open huis en prijs

Door een open huis dag in te plannen hebben mensen de kans de woning fysiek onder de loep te nemen. De kans op bezichtiging en verkoop is zo veel groter! Mensen kunnen zelf bijvoorbeeld een bod doen na bezichtiging. Samen met een scherpe vraagprijs is de kans op succes zo verdubbeld. De huizenmarkt is krap en de woningen zijn duur. Tevens krijgen mensen moeilijker een hypotheek op een dure woning en kunnen ze niet lenen zonder eigen geld. Mensen zoeken naar een woning voor een lagere prijs. Kwaliteit staat wel op nummer een uiteraard maar er valt altijd over een prijs te onderhandelen. Toch is het belangrijk om direct een goede aantrekkelijke prijs te noteren. Hoe scherper de prijs hoe groter de kans dat jouw woning zo is verkocht.

Huizen websites

Om de kans op verkoop te vergroten is het verstandig de woning aan te bieden op bekende huizenvergelijkers en websites voor vraag en aanbod van woningen. Een makelaar is bevoegd om jouw woning op een verkoop website voor huizen te plaatsen. Zo kan je profiteren van een veelbekeken advertentie, wat de kans op een succesvolle verkoop natuurlijk ook weer vergroot.

Promotievideo

Een andere leuke tip is het plaatsen van een promotievideo van je woning. Deze kun je zelf maken als je goed kunt filmen maar ook door een ervaren professionele videograaf laten maken. De video kun je plaatsen op youtube en social media. Dit stimuleert de verkoop van je woning. Het is belangrijk dat de video aanspreekt. Ditzelfde geld voor aantrekkelijke aansprekende foto’s van je woning. Daarnaast is het belangrijk dat je woning goed is opgeruimd of dat je een beetje extra sfeer in huis creëert met kaarsjes of een haard bijvoorbeeld. Heb je een bad of bubbelbad in de badkamer? Deze kun je voor de sfeer vol laten lopen en daarbij rozenblaadjes en kaarsjes presenteren voor de sfeer. Kortom, er zijn genoeg leuke creatieve ideeën om jouw woning te promoten voor een snelle verkoop!