alarmsysteem

Je huis in een handomdraai veiliger met een Jablotron alarmsysteem

Je bent op zoek naar een uitgebreid alarmsysteem, maar je komt er niet uit want er is te veel keuze? In dit artikel zal er aandacht besteed worden aan een merk dat veel alarmsystemen in het assortiment heeft: Jablotron. Waarom zou je van dit merk een alarmsysteem aan moeten schaffen?

Het merk Jablotron

Jablotron is een gevestigde naam als het gaat om alarmsystemen, het wordt zelfs gezien als een van de beste leveranciers op dit gebied. Sinds 1990 biedt het van oorsprong Tsjechische merk complexe alarmsystemen aan, die verassend genoeg erg gemakkelijk in gebruik zijn. Door het uitgebreide aanbod zijn de alarmsystemen van Jablotron ook zeer geschikt voor gezinswoningen en bedrijven.

Voordelen van een alarmsysteem van Jablotron

Een alarmsysteem van Jablotron kent vele voordelen.

Makkelijk te bedienen

De systemen van Jablotron kun je bedienen via zowel je smartphone als computer. Ondanks het feit dat de systemen complex zijn, is dit erg makkelijk. Een groot voordeel van deze functie is dat je vanaf elke locatie je alarmsysteem kunt bedienen.
Ook zijn er alarmsystemen beschikbaar met camera, zodat je meteen kunt zien wat er aan de hand is.

Tijdloos ontworpen

De alarmsystemen van Jablotron zijn vaan een tijdloos ontwerp. Naast het mooie ontwerp zijn de alarmsystemen van Jablotron ook stevig. Door deze degelijkheid zijn ze functioneel in gebruik.

Betrouwbaar

Een Jablotron alarmsysteem is veilig en betrouwbaar. Je krijgt 7 jaar fabrieksgarantie vanuit Jablotron en in sommige gevallen krijg je ook nog garantie vanuit het bedrijf dat het alarmsysteem installeert. De alarmsystemen van Jablotron worden regelmatig bekroond met prijzen. Ook zijn ze in het bezit Euro-norm certificaten.

De populairste alarmsystemen van Jablotron

Er zijn een aantal alarmsystemen die het meest verkocht worden. Welke voor jouw het meest geschikt is hangt af van je wensen.

1.      De Jablotron 100

De Jablotron 100 is een van de meest verkochte systemen. Dit systeem is zowel geschikt voor bedrijven als woningen en beschermt niet alleen tegen inbraak maar ook tegen gassen of brand. Ook is het mogelijk om op afstand uw verwarming of lichten te bedienen. Dit systeem omvat verder de vele voordelen van een Jablotron systeem die hierboven al werden benoemd. Een extra voordeel van dit systeem is dat het draadloos is, waardoor het minder opvalt.

2.      Jablotron Oasis 80

Een ander populair model is de Oasis 80. Deze heeft vrijwel dezelfde functies als de Jablotron 100, maar er zijn kleine verschillen. Voor kleinere ruimtes wordt de Oasis 80 meestal aangeraden.