vakantie op ibiza

Hoe breng je je vakantie op Ibiza het beste door?

Kijk jij ook al uit naar je zomervakantie op Ibiza?! Vele Nederlanders kijken ieder jaar weer uit om naar Ibiza te gaan. Ibiza staat echt bekend om haar feesten en hippie gebeuren. Het eiland zelf is ook maar 575 vierkante kilometer groot dit is natuurlijk niet erg groot. Maar hoe breng je op zo’n eiland je vakantie het beste door? 

Een huis huren

Wanneer je met een leuke club op vakantie gaat is het echt aan te raden om een huisje te huren. Een huis huren op Ibiza is enorm gaaf en aangezien je overal toch zo bent maakt het niet echt uit waar je huis zich bevindt. Als je nou met een kleinere club op vakantie gaat is het misschien wel aan te raden om een appartementje te huren maar ben je al met een groepje van bijvoorbeeld 5 of 6 man dan zijn er al erg gave huizen te huur! Vaak heb je dan de luxe tot een eigen zwembad wat erg fijn is. Ten slotte kan je vaak met een kwartiertje of twintig minuten rijden al aan het strand liggen. 

Auto huren 

Zoals hierboven al is gezegd is het eiland niet zo heel erg groot. Het is daarom ook handig om een auto te huren aangezien je dan snel en onafhankelijk kan verplaatsen. Het is namelijk niet fijn als je afhankelijk bent van taxi’s of van het openbaar vervoer. Taxi’s zijn daarentegen ook vaak erg prijzig net zoals de andere dingen op het eiland. Een auto huren is ook niet extreem duur en erg handig zo kan je leuke dingen bezoeken en eenvoudig naar het strand rijden. 

Avondje stappen

Wanneer je naar Ibiza gaat kan je vakantie natuurlijk niet ontbreken zonder een avondje stappen op Ibiza. Er zijn ook talloze festivals en clubs waar je kan genieten van een avondje uit. Helaas zijn de drankjes niet zo heel goedkoop maar dit verpest natuurlijk niet de avond! 

Dagje varen 

Ten slotte is het ook aan te raden om een keer een dagje te gaan varen aangezien Ibiza een erg mooie zee heeft. Zo heb je vaak van die boot plaatsen waar boten zich een dagje laten dobberen om lekker te gaan zwemmen/snorkelen. Vaak kan je een boot huren of met een groepsarrangement op een boottocht.