verhuren van je woning

Het verhuren van je woning is nog nooit zo eenvoudig geweest

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte huurder van jouw woning is dat niet altijd even makkelijk. Het is namelijk lastig om direct een betrouwbare huurder te vinden waarvan jij zeker weet dat de huur netjes overgemaakt zal worden en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Misschien is het dan handig om een tussenpartij in te schakelen die jou in contact brengt met een potentiële huurder van jouw woning. Je kunt namelijk gratis je woning verhuren met behulp van een derde partij die een geschikte huurder vindt.

Verhuur je woning zonder kosten

Via een tussenpartij die jou in contact brengt met een potentiële huurder hoef je geen extra kosten te betalen. De tussenpartij verdient namelijk hun aandeel door het ontvangen van een kleine vergoeding van de huurder. Door deze manier is het voor verhuurders gratis om een tussenpartij in te schakelen. Naast het makkelijker vinden van een betrouwbare huurder is dit dus ook een bijkomend voordeel.

Kom direct in contact met de huurder

Na het inschakelen van een tussenpartij is het heel eenvoudig om met de huurder in contact te komen. Dit kun je vaak doen door gebruik te maken van de desbetreffende website of door de contactgegevens van de huurder op te vragen. Deze contactgegevens staan namelijk in het systeem en zijn uitgebreid onderzocht op betrouwbaarheid. Je hoeft je als verhuurder geen zorgen te maken dat je met potentiële huurders te maken hebt die niet bestaan of geen intentie te hebben om jouw woning te huren.

Ga zelf op zoek naar een geschikte huurder

Er zijn verschillende criteria die je als verhuurder kunnen helpen om zo snel mogelijk een betrouwbare huurder te vinden. Je kunt namelijk eenvoudig filteren op criteria die voor jou van toepassing zijn. Wanneer een huurder bijvoorbeeld zoekt naar een bepaalde grootte van een woonruimte kun je deze vinden door jouw woonruimte in te vullen. Zo kom je niet in contact met huurders die helemaal geen interesse hebben in dezelfde grootte. Dit kun je voor alle criteria doen, ook voor de locatie van je woning.