Genieten in eigen tuin

Genieten in eigen tuin

Stel je voor, je komt thuis na een lange dag werk en je hebt zin om even optimaal tot rust te komen. Veel mensen kiezen ervoor om op de bank te zitten en bijvoorbeeld de tv aan te zetten. Andere kiezen ervoor om op hun favoriete stoel te zitten. Maar stel je eens voor wat de optimale rust kan zijn. Je pakt je favoriete drankje en stapt in je eigen, verwarmde bubbelbad.

Opblaasbare bubbelbad

Bij opblaasbare-bubbelbaden.nl vindt u opblaasbare bubbelbaden van uitstekende kwaliteit met een lage prijs. Bij het aanleggen van een vaste jacuzzi bent u een erg groot bedrag kwijt, terwijl de prijs bij onze opblaasbare bubbelbaden een stuk lager ligt. Het voordeel aan opblaasbare bubbelbaden is natuurlijk dat u deze weer af kunt ruimen, zo wordt een bubbelbad geen permanente beslissing voor uw tuin.

Onderhoud

Een belangrijk aspect aan een bubbelbad is natuurlijk de onderhoud. Het onderhoud is natuurlijk een aspect waar zo minder mogelijk tijd aan besteed moet worden. Op die manier kunt u eindeloos genieten. Daarom zijn wij blij om te vermelden dat het met de jaren steeds makkelijker wordt en bieden wij diverse speciale producten aan. Hiermee hoeft u zich steeds minder zorgen te maken over het onderhoud en kunt u optimaal langdurig genieten van uw eigen opblaasbaar bubbelbad.

Specificaties

De opblaasbare jacuzzi’s kunt u tot 40 graden Celsius verwarmen, zo kunt u zelf in de winter nog verwarmd genieten van uw tuin. Wij bieden 2 categorieën aan als het gaat om opblaasbare jacuzzi’s: de jacuzzi voor 4 personen en de jacuzzi voor 6 personen. Zo is het mogelijk om met het hele gezin plezier te hebben of die welverdiende rust te krijgen in het bubbelbad. De opblaasbare jacuzzi’s van opblaasbare-bubbelbaden.nl zijn in 2 vormen verkrijgbaar (de ronde vorm en de 8-hoekige vorm) en als u geïnteresseerd bent in nog meer comfort, kunt u een kijkje nemen naar ons grote assortiment aan bubbelbad accessoires.

Elk bubbelbad brengt natuurlijke andere voordelen en specificaties met zich mee, mocht u nog vragen hebben kunt u ons gerust bellen of een kijkje nemen op de website.