villa kopen curacao

Een villa kopen in tropisch Nederland

Als je daadwerkelijk op zoek bent naar een prachtige woning dan kun je in Nederland erg mooie woningen vinden. Echter zul je nooit het hele jaar zon, zee & strand hebben bij deze woning. Wil je alsnog in een Nederlandse omgeving blijven wonen en ook genieten van zon, zee & strand? Dan kun je het best een huis op Curaçao kopen.

In welke buurt kun je het best een huis kopen?

Er zijn verschillende buurten op Curaçao met allen hun eigen charmes. De meest bekende buurt voor Nederlanders is toch Jan Thiel. Hier heb je namelijk veel toerisme en kun je zelfs boodschappen doen bij een Albert Heyn. Je hebt hier ook een van de grootste beach clubs zoals Papagayo & Zanzibar. Daarnaast heb je in deze buurt ook het Spaanse Water waar ook veel boten zijn. Dus hier kun je ook investeren in een boot om lekker te varen. Een huis kopen in Jan Thiel op Curaçao betekent dus dat je blijft wonen in een Nederlandse gemeenschap.

Er zijn ook nog wat gebieden rondom Jan Thiel zoals Jan Sofat, Villa Zuurzak & Caracasbaaiweg waar je terecht kunt om een huis te kopen.

Daarnaast heb je ook een ander gebied dat best geliefd is bij de Nederlanders, maar wel ook steeds meer Amerikanen toetrekt en dat is Mambo Beach. Hier is ook heel veel toerisme en verschillende beach clubs & feesten zoals Cabana, Madero, Mambo, Wet & Wild en Lions Dive. Hier komen steeds meer Amerikanen heen doordat dit ook een stop is voor een cruiseschip. Rondom Mambo beach zijn er veel huizen die wel een stuk goedkoper zijn dan de huizen in Jan Thiel. Hier ben je dus minder kwijt. Echter heb je hier minder het gevoel dat je in tropisch Nederland bent omdat hier ook veel Amerikaanse toeristen zijn.

Ben je op zoek naar wat meer rust dan kun je een huis kopen op Blue Bay Curaçao. Dit is een beveiligd gebied met een beach club, golf resort en nog veel meer. Het is in deze buurt een stuk netter omdat dit een soort vakantiepark is waar particulieren ook huizen kunnen kopen. Hiervoor betaal je natuurlijk ook extra.