AEG wasmachine kwaliteit

Een AEG wasmachine staat voor kwaliteit en gemak

De AEG wasmachine staat bekend vanwege zijn aantrekkelijke prijzen en uitstekende eigenschappen op het gebied van comfort. De apparaten blinken uit in een laag energieverbruik. Het standaard A-label is de minst zuinige machine, want er zijn zelfs AEG wasmachine aanbieding met een energie label van A+++. Als je zo’n apparaat koopt bespaar je heel veel op elektriciteit. Door het geavanceerde besturingssysteem van een AEG is ook het waterverbruik erg laag. Op alle producten wordt liefst vijf jaar garantie gegeven, dus met de kwaliteit zit het ook wel goed. In de dagelijkse praktijk zal je vooral het gemak ervaren van deze superhandige wasmachines.

Een AEG wasmachine op maat

Een wasmachine is best een groot apparaat. Lang niet in elk huishouden is daar voldoende ruimte voor. Bij AEG zijn daarom ook wasmachines te koop die heel klein zijn. Als je ruimte hebt van 48 – 60 centimeter breedte kan daar een gewone voorlader staan. Bij een breedte van 34 – 48 centimeter kun je kiezen voor een slanke voorlader. Bij breedtes van 40 – 48 centimeter en weinig ruimte aan de voorzijde is een bovenlader een goede keuze. Je kunt ook ruimte besparen door geen losse AEG wasmachine en een losse droger aan te schaffen, maar te kiezen voor een apparaat dat kan wassen en drogen.

AEG wasmachine aanbiedingen

Bij het kiezen van een AEG wasmachine spelen ook andere factoren een rol dan de beschikbare ruimte. Kies voor een machine die geschikt is voor de hoeveelheid wasgoed en de soort materialen die je wilt wassen. Ook het aantal wasbeurten per week is van belang. Wat de beste keuze is voor jouw situatie kun je vinden op de site van AEG. Voor goede aanbiedingen kun je terecht op wasmachine-aanbiedingen.nl. Je vindt daar alle actuele acties van bekende leveranciers als Mediamarkt, Expert, bol.com en Coolblue.