dit zegt nachtmode over jou

Dit zegt nachtmode over jou

De kleding die jij ‘s nachts draagt zegt wat over hoe je bent. Draag jij een pyjama met lange mouw of draag je misschien wel helemaal niets? Kom erachter wat jouw nachtmode over jou zegt in deze blog!

Pyjama met natuurlijke vezels

Als je een pyjama draagt dat bestaat uit volledig natuurlijke vezels, houd jij van puur natuur. Ook als persoon ben jij puur natuur. Thuis lekker een huispak dragen is waar jij van houdt. Als iets niet naar jouw wens is geef jij dit gelijk en bent recht door zee. Het liefst draag jij een pyjama gemaakt van natuurlijke stoffen zoals katoen.

Shortama

Wanneer jij een ‘s nachts een pyjama draagt met korte broek en korte mouwen, wordt er over je gezegd dat je een ontspannen persoonlijkheid hebt. Je kleedt je eenvoudig en relaxt en zo zit jij als persoon ook in elkaar. Je houdt niet van gedoe, maar juist van duidelijkheid. Comfort is belangrijk en dat geldt ook voor ‘s nachts. Naast comfort, vind je het ook belangrijk om er leuk uit te zien. Een shortama is in dat geval geschikt voor jou om ‘s nachts te dragen.

Ongekleed

Het kan best zijn dat jij helemaal geen nachtmode draagt. Je vindt vrijheid belangrijk en bewegingsvrijheid hebben ook. Het is dan niet fijn om een pyjama te hebben die de hele tijd in de weg zit. In het dagelijkse leven vind je vrijheid ook erg belangrijk, je bent impulsief en ondernemend. Je kan goed naar jezelf luisteren en doet wat je wil.

Chique slapen

Zowel overdag als ‘s nachts vind je het belangrijk om er elegant uit te zien. Je vindt het belangrijk wat je draagt en wil er graag goed uit zien. ‘s Nachts draag jij daarom het liefst een pyjama van satijn. Dit zegt over jou dat je modieus bent en ontspannen. Je hebt een zelfverzekerde persoonlijkheid en houd je veel bezig met sociale activiteiten.

Herken jij jezelf in een van bovenstaande beschrijvingen?