Deens Design voor de kinderkamer

Deens Design voor de kinderkamer

Welke scandinavische merken hebben nu leuke artikelen voor de babykamer en of kinderkamer? Scandinavië staat bekend om design, mooie vormen en perfect kleurgebruik. Kijk dan voor de kinderkamer of babykamer eens bij het Deense merk Liewood.

Liewood is in 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen, na jarenlange ervaring boog zij haar passie voor mooi design en fijne details om naar een schitterende collectie voor kinderen. Alle artikelen zijn stuk voor stuk onweerstaanbaar mooi.

Toon zetten met kleur

Wil je echt een mooie sfeer creëren in de babykamer of kinderkamer? Kijk dan eens voor een bedhemeltje. Bij een hemeltje denken we al snel aan een wieg en pasgeboren kindje. Natuurlijk passen ze daar ook echt heel goed thuis. Maar ook in de kamer voor oudere kindjes kun je heel goed een bedhemeltje weg stylen.

Het hemeltje is mooi aanwezig, groots en kan goed kleur bepalend zijn. Voor kindjes die het nog een beetje spannend vinden om in hun grote bed te slapen kan een hemeltje uitkomst bieden. Het bied een beschermend gevoel, het hemeltje schermt een beetje af van de buitenwereld. En die kan er ’s nachts best een beetje spannend uitzien.

Maar kijk eens verder dan alleen een hemeltje bij het bed. Een hemeltje in mooie kleuren ophangen in een hoek van de kamer met daaronder een berg zachte kussens en eventueel een kleiner matrasje geeft een perfect speel of leeshoekje. Een lekker plekje om heerlijk in weg te kruipen met een mooi prentenboek. Of spelen met autootjes of poppen. De hemeltjes van Liewood komen in prachtige kleuren en prints.

Siliconen lampjes

Vind je kleintje het ondanks dat mooie hemeltje toch nog steeds een beetje spannend om alleen in bed te liggen? Of lijkt het je handig om tijdens de nachtelijke voedingen een zacht lichtje te hebben? Verdiep je dan ook zeker even in de schitterende nachtlampjes van Liewood. Deze zachte siliconen diertjes geven een heerlijk licht, sfeervol en schattig kijken ze om zich heen.

Match het lampje qua kleur weg bij het hemeltje, de kleuren van Liewood passen onderling allemaal goed bij elkaar. Ga jij voor het konijntje, de Kat of de Muis?

Ben je op zoek naar meer kinderkamer of babykamer inspiratie? Kijk dan ook eens bij Dreumes enZo, zij hebben verschillende inspiratie pagina’s met veel Scandinavische merken en stijlen.