sierbestrating

De meest sfeervolle achtertuin met sierbestrating

Wanneer je in een appartement woont, heb je hoogstens een balkon. Een tuin heb je in ieder geval niet. De enige keuze die je hoeft te maken, is of je enkel meubels op je balkon wil, of ook wat planten en bloemen, om toch een tuinachtig gevoel te creëren, voor zover dat mogelijk is. Heb je echter wel een tuin, dan is het de moeite waard om te overwegen of je sierbestrating of gras wil aanleggen. Voor sierbestrating kan je goed terecht bij Bakker Buitenleven.

Alternatief voor gras

Bakker Buitenleven is namelijk dé expert in sierbestrating. Sierbestrating betekent eigenlijk wat het woord zelf al zegt: het is als bestrating, maar dan erg sierlijk. Denk dus niet dat er gewoon een blok beton of asfalt in je achtertuin wordt geloosd! Het gaat juist om mooie, kwalitatief goede tegels en klinkers die je tuin echt tot een hoger niveau kunnen tillen. Neem maar eens een kijkje op de website van Bakker Buitenleven om wat voorbeelden te bekijken – enige twijfel die je had zal wegvallen als je deze mooie creaties ziet! Sterker nog, je kan je amper voorstellen dat je misschien ooit alleen maar gras wilde in je achtertuin.

Soorten

Bij Bakker buitenleven hebben ze bovendien allerlei soorten sierbestrating: vele soorten betontegels – daar is veruit het grootste aanbod in, ze hebben echt honderden soorten – maar ook keramische terrastegels, natuursteen tuintegels, nieuw gebakken klinkers en oud gebakken klinkers zijn te krijgen. Wat je kiest is natuurlijk afhankelijk van je smaak en je stijl. Als je het niet weet, kan je natuurlijk altijd om advies vragen. Andere relevante overwegingen buiten het materiaal zijn bijvoorbeeld de afmetingen van lengte en breedte van de stenen, de dikte van de stenen en het merk. Als je het nog niet zeker weet of gewoon graag face to face hulp ontvangt of nieuwsgierig bent, dan kan je altijd terecht bij de Bakker Buitenleven winkel in Heemskerk.