Cinderella dekbedovertrekken

De kwaliteit van Cinderella dekbedovertrekken

Cinderella maakt mooie dekbedovertrekken van goede kwaliteit. De kleur van deze overtrekken behouden lange tijd hun kleurechtheid. Ze blijven ook na veel wassen mooi, zodat je lange tijd van je dekbedovertrek kunt genieten. Je krijgt waar voor je geld, aangezien ook de kwaliteit hoog is. Bij een dekbedovertrek krijg je altijd bijpassende kussenslopen in de maat 60×70.

Het grote voordeel van Cinderella dekbedovertrekken is dat ze een dubbele instopstrook hebben. Deze zijn even breed als de overtrek, dus het is heel eenvoudig om je dekbed erin te stoppen en eruit te halen. Bijkomend voordeel is dat de dekbedovertrekken hierdoor geschikt voor dekbedden van 2.20. Dus als jij een groot dekbed hebt, kun je daar een Cinderella dekbedovertrek bij kopen. Uiteraard geldt dit ook als je dekbed minder groot is, kun je een Cinderella dekbedovertrek kopen.

De verschillende materialen

De dekbedovertrekken van Cinderella zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals katoen, satijn, linnen, badstof, flanel en jersey. Een andere stof is een combinatie van katoen en satijn. Deze combinatie is prettig, omdat satijn lekker zacht is en katoen je lichaamswarme goed vasthoudt. Welk soort stof je het prettigst vindt, is afhankelijk van je slaapwensen. Sommige stoffen zijn lekker koel, anderen juist lekker warm en bepaalde stoffen laten lichaamsvocht goed door. Een molton onder je dekbed is dus wel belangrijk om je matras te beschermen. Voor alle dekbedovertrekken geldt dat ze eenvoudig te strijken zijn.

Motieven op de dekbedovertrekken

Er zijn heel veel verschillende prints te koop. Een effen kleur brengt een rustige sfeer in de slaapkamer. Deze zijn in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar. Dekbedovertrekken hebben vaak heel mooie prints die een prettige sfeer in je slaapkamer kunnen brengen. Dit geldt ook voor de dekbedovertrekken van Cinderella. De print op je dekbedovertrek kun je terug laten komen in de rest van je slaapkamer en er zo een heerlijke plek om te ontspannen van maken.

Veel mensen houden van de zee en maken graag een strandwandeling. Hoe leuk is het dan om de zee naar je huis dekbed te halen. Met en prachtig dekbedovertrek met nautische afbeeldingen kun je dat eenvoudig realiseren. Het kun je dubbelzijdig gebruiken. Op de achterkant staan blauwe strepen met rode krabbetjes.

Als paardenliefhebber mag een schitterend dekbedovertrek van Cinderella met paarden niet ontbreken. Op zowel het overtrek als de kussensloop staan heel veel paarden afgebeeld. Op de achterkant staan hoefijzers.

Op veel Cinderella dekbedovertrekken staan prachtige bloemen, die het een romantische look geven. Soms staan er ook fraaie vogels bij, die het overtrek een plaatje maken.