lente geschenken

4 x lente geschenken om je huis mee op te fleuren

De lente staat voor de deur. Tijd om je collega’s – bijvoorbeeld met Pasen – een vrolijk cadeau te geven waarmee ze hun huis nieuw leven inblazen. Kun je wat inspiratiehulp gebruiken voor het uitzoeken van het perfecte relatiegeschenk voor in huis? We helpen je graag met vier handige tips.

Geurdiffuser

Een luxe en zeer functioneel cadeau is een geur diffuser. Hiermee zorg je ervoor dat de luchtvochtigheid in huis altijd optimaal is. Ook blijven je meubels hiermee mooier,  zorg je ervoor dat planten voldoende vocht binnenkrijgen en loop je minder kwaaltjes – zoals droge ogen en een droge huid – op. Een geur diffuser vind je in allerlei soorten en maten en het is zelfs mogelijk om deze te personaliseren met je eigen logo of tekst. Ook zijn er veel verschillende designs beschikbaar waardoor er altijd een geur diffuser is die past bij de wensen van je collega’s.

Koziol glazen

Zoek je een betaalbaar en handig cadeautje voor in de tuin? Dan zijn Koziol glazen de perfecte uitkomst. Ze zijn niet breekbaar en daardoor ook veilig voor de allerkleinsten. Daarnaast kunnen deze glazen ook in de vaatwasser waardoor je altijd schone glazen hebt die je vaak kunt gebruiken. En naast dat ze tegen een stootje kunnen, zien de glazen er bovendien stijlvol uit. Wil je hier een eigen logo op laten bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij Pinkcube. Hier vind je koziol glazen in verschillende formaten en kleuren die je kunt voorzien van een bedrukking.

Speaker voor buiten

Nu de lente- en zomermaanden er weer aankomen is niks is fijner dan in de tuin zitten met een zonnetje, een lekker drankje en muziek. Het perfecte lente cadeau is dan ook een speaker. En we begrijpen dat het oog ook wat wil. Kies daarom voor een design met natuurlijke materialen. Een speaker die gemaakt is van natuurlijke en duurzame materialen past perfect in botanische design van een tuin. Kies bijvoorbeeld voor een speaker met een bamboe design.

Baby tree

Maak van je collega’s fruittelers door een Baby Tree cadeau te geven. Door middel van handige animatie- en instructiefilmpjes leren ze hoe je een eigen fruitboompje grootbrengt. De boompjes zijn in verschillende fruitsoorten beschikbaar. Appel, blauwe bes, kers, pruim of peer. Bovendien zijn deze boompjes geschikt voor in de tuin, een dakterras en zelfs voor een plantenbak. Daarnaast zijn de verpakkingen van de boompjes ook te bedrukken met je eigen ontwerp.