zwembad in de tuin

4 prachtige zwembaden voor in je tuin

Je weet het! Je wilt een zwembad voor in je tuin! Het zal vast weer een hele warme zomer worden waar je er volop van kunt genieten. Wanneer je een zwembad wilt gaan kopen is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Er zijn verschillende soorten zwembaden. Zo kun je kiezen voor een houten zwembad, een metalen zwembad en ook een opzetzwembad of bouwkundig zelfbouw zwembad. Er zijn volop opties om uit te kiezen.

Zelfbouw?

Het is ook mogelijk om helemaal zelf het ontwerp te maken van het zwembad. Het is zo mogelijk om een zwembad te krijgen wat bij jouw tuin past. Een mooie inlooptrap, sta randen en mooie rondingen. Het is allemaal mogelijk. De zwembaden worden met tempex gemaakt en gevormd om daarna helemaal afgewerkt te worden tot een mooi zwembad.

Houten zwembaden

Een houten zwembad is erg mooi in de tuin. Het hout zorgt voor een natuurlijk en robuuste uitstraling. De snelheid van een houten zwembad maken is verrassend. In een paar dagen kan het zwembad er al staan. Het is een volwaardig zwembad waar je volop van kunt genieten. De zwembaden kunnen voor de helft of helemaal in de grond geplaatst worden. Natuurlijk komt het samen met een goed filtersysteem.

Een metalen zwembad

Een professioneel zwembad? Het kan door voor een metalen zwembad te kiezen. Er zijn veel mogelijkheden. Het kan een opbouwzwembad boven de grond zijn en ook een inbouw in de grond. De aanschafprijs is een goede keuze als je een zwembad in de tuin wilt hebben.

Opzetzwembaden

Dan zijn er ook nog de opzetzwembaden. Hier kun je volop van genieten en gebruik van maken. Het is handig om hiervoor te kiezen om zo snel een zwembad in de tuin te krijgen. Het is mogelijk om er vervolgens volop van te genieten.